Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Controale în piaţă


Comercianții din Piața Moldovei vor fi verificați la sânge în perioada următoare. Reprezentanții instituțiilor care au responsabilități de control și de organizare a activităților la nivelul Pieței Moldovei vor demara controalele pentru a vedea dacă certificatele de producător ale comercianților sunt legale, dar și dacă unele produse sunt depozitate în afara spațiilor amenajate.
De asemenea, reprezentanții instituțiilor cu atribuții în domeniu vor verifica dacă produsele alimentare perisabile sunt păstrate în condiții necorespunzătoare, dar și dacă în zona boxelor de carne există vestiare pentru depozitarea obiectelor perso-nale.
O altă problemă luată în calcul este aceea că sunt și comercianți care au angajați fără forme legale.
Decizia de a demara verificări a fost luată ieri, de reprezentanții instituțiilor cu responsabilități de control, discuții care au avut loc la sediul Prefecturii.
De asemenea, participanții la discuții au căzut de acord asupra necesității  separării spațiilor alocate agenților economici și producătorilor, decongestionării Pieței Moldovei, precum și asigurării locurilor de parcare pentru cumpărători.
În acest sens s-au cerut propuneri de modificare a cadrului legislativ, care să conducă la eficientizarea activității la nivelul Pieței Focșani și a celor din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?