Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Green Village Ploscuţeni în liga a patra


Președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea, Dan Dumitru, a anunțat că tragerea la sorți a partidelor din campionatul 2010-2011 al ligii a patra se va desfășura mâine, cu această ocazie urmând să fie fixat și programul competițional al turului. Termenul de înscriere în Liga a IV-a expiră astăzi, la ora 14.00. Până acum s-au înscris la noua ediție de campionat 24 de formații: FCM Adjud, Gloria Bălești, Dinamo Cîrligele, Zorile Cotești, CSM II Focșani, Național Golești, Victoria Gugești, Viitorul Homocea, Avîntul Jariștea, FC Mărășești, Åžoimii Internațional Mircești, Unirea Milcovul, Åžoimii Năruja, Voința Odobești, Vulturul Păunești, Green Village Ploscuțeni, Unirea Pufești, Trotușul Ruginești, Voința Slobozia Ciorăști, Dinamo Tătăranu, Unirea Å¢ifești, Flacăra Urechești, Energia Vulturu și AS Cîmpineanca. Taxa de participare pentru Liga a IV-a a fost redusă de la 800 de lei la 600 de lei, iar taxa pentru Liga a V-a este de 400 de lei.
Biroul Executiv al AJF Vrancea a hotărât ca partidele să se dispute sâmbăta, iar ziua poate fi schimbată numai cu acordul ambelor echipe. Totodată, s-a mai stabilit ca fiecare echipă să folosească în echipa de start minim trei jucători cu vârsta de 21 de ani. În plus, echipele care se vor înscrie în liga a patra vor avea posibilitatea în fiecare week-end de a vedea clasamentul actualizat al ligii a patra prin intermediul site-ului AJF. Cererea de afiliere a fiecărui club este obligatorie la începutul fiecărui an competițional, pentru a evita diferitele probleme care au apărut până în acest moment, acestea putând fi trimise prin email la adresa  office@ajfvrancea.ro și prin fax la numărul 0337-819315.

Voința Odobești a câștigat triunghiularul

Echipa de fotbal Voința Odobești a obținut două victorii la triunghiularul disputat duminică pe teren propriu și unde au mai participat echipele Unirea Å¢ifești și Avîntul Jariștea. Rezultatele competiției au fost: Voința Odobești – Unirea Å¢ifești 1-0, Avîntul Jariștea – Unirea Å¢ifești 2-1, Voința Odobești – Avîntul Jariștea 2-0. Aseară, după închiderea ediției noastre, Voința Odobești a disputat o nouă partidă de verificare împotriva formației CSM II Focșani, iar astăzi, de la ora 17.30, odobeștenii vor evolua contra Energiei Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?