Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Cântăreaţa Alanis Morissette este însărcinată


Alanis Morissette este însărcinată, cântăreața canadiană urmând să devină mamă pentru prima oară. Dacă informația va fi confirmată, acesta va fi primul copil al cântăreței canadiene cu soțul ei, rapperul Mc Souleye. Alanis Morissette a fost logodită în trecut cu actorul Ryan Reynolds, dar s-a căsătorit cu rapperul Mc Souleye în luna mai, după o relație de șapte luni.
Vestea că Alanis Morissette va avea un copil a apărut prima oară în tabloidul american Us Weekly, detalii și alte informații suplimentare urmând să apară în ediția viitoare a revistei.
La rubrica „25 Things You Don’t Know About Me” (25 de lucruri pe care nu le știți despre mine) publicată în această revistă, afirmația „Sunt însărcinată!” făcută de Alanis Morissette apare pe poziția a 25-a din această listă. Alanis Morissette, devenită celebră în 1995, grație piesei „You Oughta Know”, considerată o adevărată tiradă la adresa unui fost iubit, a fost logodită cu actorul Ryan Reynolds, însă relația lor s-a încheiat în 2007.
Cântăreață și compozitoare, Alanis Morissette și-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de zece ani, când a înregistrat primul single din carieră – „Fate Stay With Me”. La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar în 1991 a lansat albumul „Alanis”, al cărui succes i-a adus discul de platină în Canada și un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria „cea mai promițătoare interpretă”.
Apreciată pentru vocea sa, dar și pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu nu mai puțin de 12 premii Juno și șapte Grammy, înre-gistrând vânzări de peste 55 de mi-lioane de albume în întreaga lume. De altfel, Alanis este considerată una dintre artistele cu cele mai mari vânzări din industria muzicală. În 2008, cântăreața a concertat la București, pe scena festivalului B’estfest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?