Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Sean Bean, starul trilogiei „Stăpânul inelelor”, la al patrulea divorţ


Cea de-a patra căsnicie a actorului britanic Sean Bean, unul dintre starurile trilogiei „Stăpânul inelelor”, se va încheia în curând, deoarece soția sa Georgina Sutcliffe a depus actele de divorț la Curtea Supremă din Londra, invocând „diferențe ireconciliabile”, informează contactmusic.com.
Sean Bean și Georgina Sutcliffe s-au căsătorit în februarie 2008, însă mariajul lor s-a confruntat cu o criză majoră după doar câteva luni, când o discuție în contradictoriu purtată de cei doi soți a căpătat accente violente.
Actorul a fost arestat de poliția britanică, fiind eliberat la scurt timp, după ce soția sa a cerut autorităților să renunțe la anchetarea cazului. Sean Bean a părut pentru o perioadă că a trecut cu bine peste acest incident și a anunțat la un moment dat că își dorește un copil cu cea de-a patra lui soție. Recent, actorul a declarat că lucrează împreună cu soția sa la filmul „Age of Heroes”, un lungmetraj de aventuri, însă, potrivit tabloidului The Sun, acest proiect are șanse mici să fie finalizat, după ce Georgina Sutcliffe a cerut divorțul la Curtea Supremă din Londra, invocând „diferențe ireconciliabile”. Sean Bean a mai fost căsătorit cu iubita sa din liceu Debra James, între anii 1981-1990, cu actrița Melanie Hill (1990-1997) – cu care are două fiice, Lorna și Molly – și cu actrița Abigail Cruttenden (1997 – 2000), cu care mai are o fiică, Evie Natasha. Sean Bean, un renumit actor de teatru, film și televiziune în Marea Britanie, a devenit cunoscut și pe plan internațional grație rolului Boromir din trilogia „Stăpânul inelelor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?