Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

PSD Vrancea continuă acţiunea de întrajutorare a sinistraţilor


Organizația PSD Vrancea a trimis noi transporturturi cu ajutoare către zonele din Moldova afectate de inundații. Astfel, spre comuna Grămești, județul Suceava, unde inundațiile au afectat peste 150 de gospodării, au fost trimise 3 tone de cereale (grâu și porumb).
În comuna Strugari, din județul Bacău, grav afectată de precipitațiile abundente din ultimele zile, unde viiturile create au inundat sute de gospodarii și case, social democrații vrânceni au trimis, ieri, un transport cu 3,5 tone  de alimente de bază, îmbrăcăminte și cereale.
Transporturile cu ajutoare au fost asigurate de către organizațiile locale PSD din comunele Urechești, Gugești, Negrilești, Vrîncioaia și Milcovul. În afară de ajutoarele mai sus mențio-nate, organizația PSD Vrancea a mai trimis convoaie cu ajutoare în localitățile Sănduleni, Săucești-Bacău, Dorohoi-Botoșani, Sucevița, Grămești-Suceava, Doljești-Neamț, Ceatalchioi-Tulcea. Ajutoarele au constat în alimente, mobilă, apă, îmbrăcăminte, pături, pilote, detergenți și cereale.
În total, până în prezent au fost trimise în localitățile afectate de inundații, peste 162 tone din bunurile amintite mai sus și câțiva zeci de metri cubi de cherestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?