Gordin a apărat un penalty în amicalul Dunărea Galaţi – FC Panciu

0
398


FC Panciu a trecut cu bine și de cel mai „tare” meci de pregătire disputat în această perioada precompetițională. Ieri, gruparea antrenată de Sorin Haraga și Dănuț Bolocan a terminat la egalitate, 0-0 partida susținută pe terenul formației de liga a doua Dunărea Galați. Vrîncenii nu s-au speriat de valoarea adversarei și au controlat prima repriză, Bogdan Rusu (transferat de la Aerostar Bacău) și Dobrescu, întrecându-se în ocazii la poarta gazdelor. În repriza a doua, pe fondul unui joc echilibrat, cea mai mare șansă de gol a aparținut tot păncenilor, dar Bogdan Rusu nu a nimerit spațiul porții din 3 metri. Cu două minute înainte de finalul partidei, Dunărea a beneficiat de o lovitură de pedeapsă acordată corect de arbitru pentru un fault comis în careul echipei din Panciu, dar portarul Vlad Gordin a apărat penalty-ul și și-a salvat echipa de la un eșec nemeritat.

Haraga: „Mulțumit și de joc și de rezultat”
La finalul întâlnirii, antrenorul principal al FC Panciu, Sorin Haraga, a apreciat evoluția echipei sale. „Sunt mulțumit și de joc și de rezultat ținând cont de faptul că am evoluat împotriva unei echipei din liga a doua. Pentru noi a contat mai mult cum ne organizăm jocul și chiar nu ne-a interesat scorul final. Este important ca până la ora primului meci oficial să fim puși la punct cu organizarea fazelor de atac și apărare, dar mai avem de pus la punct câteva lucruri deoarece am fost câteva greșeli în zona centrală a apărării „, a spus Haraga. FC Panciu a evoluat în amicalul de ieri cu: Lazăr – Stanciu, Bozian, Vlad, Cl. Mihai – M. Ionică, Bâra, Duțu, Marin – B. Rusu, Sascău. Au mai intrat pe durata partidei portarii Ionel și Gordin și jucătorii de câmp Ungureanu, R. Stan, Dobrescu, Balaban, Gălățeanu și Rychard Mua. Ieri, oficialii echipei „dintre vii” au rezolvat transferurile jucătorilor Radu Sascău, Rareș Marin, Alexandru Balaban (legitimat ultima oară la Botoșani) și Ionuț Gălățeanu, toți evoluând și în testul de verificare de la malul Dunării.

Constantinescu va fi operat
Fundașul Ionuț Constantinescu riscă să rateze prima parte a sezonului 2010-2011. Jucătorul este accidentat, având ruptură de menisc și va fi operat în perioada următoare. În jocul de ieri de la Galați a reintrat după o pauză de cinci luni de zile atacantul Dănuț Dobrescu. Acesta s-a refăcut după o accidentare mai veche și a evoluat 15 minute pentru gruparea pănceană, având și o șansă de a înscrie.

Următorul amical, cu Aerostar Bacău
În programul de pregătire al formației „dintre vii” se află alte trei partide amicale. Prima este programată sâmbătă, 7 august, pe teren propriu împotriva colegei de serie, Aerostar Bacău. Pe 11 august, FC Panciu va evolua din nou acasă cu AS Stoicescu Buzău, iar pe 13 august este planificat un nou meci cu CSM Focșani, însă localitatea va fi stabi-lită abia după tra-gerea la sorți a campionatului ligii a treia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here