Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Bani pentru repararea străzilor


Consilierii locali  focșăneni au aprobat, ieri, suplimentarea fondurilor la bugetul local cu 800 de mii de lei pentru programul de reabilitare a bulevardelor și străzilor dar și cu aproape 350 mii lei pentru lucrările de plombare a gropilor. Suplimentările de fonduri au loc după ce lucrările de plombare au fost sistate din cauza lipsei banilor iar programul de refacere a infrastructurii din municipiu a fost stopat din cauza funcționarilor Ministerului Finanțelor Publice.
De asemenea, se va suplimenta bugetul pentru proiectul finanțat din fonduri externe ne-rambursabil „Cămin pentru persoane vârstnice”. Tot aseară consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2010, a SC ENET SA și SC Transport Public SA Focșani, privind reducerea cu 20% a cheltuielilor cu bunurile și serviciile, a cheltuielilor cu prestațiile externe, protocol, reclamă și publicitate.
Printre proiectele care au trecut aseară de votul consilierilor a fost și înființarea a două noi terase, pe strada Pictor Grigorescu și Bulevardul Unirii din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?