Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Robert Schumann readus în atenţia focşănenilor


Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” continuă, astăzi, la ora 18.00, seria întâlni-rilor cu iubitorii de muzică clasică, găzduite la Centrul de Limbi Străine din cadrul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu”. După ce în urmă cu două săptămâni, proiectul „Vârstele Muzicii” a debutat, săptămânal cetățenii focșănenii pot veni la bibliotecă pentru a asculta cele mai frumoase compoziții ale lui Robert Schumann. Muzica sa, mai mult decât a oricărui alt compozitor, reflectă adânca natură personală a romantismului.
Despre viața marelui compozitor și mai ales despre opera sa va vorbi referentul Ateneului Popular, Carmen Corina Cazaciuc. Prelegerile vor fi susținute pe ritmurile de pian inconfundabile compuse de Schuman.
Organizatorii așteaptă și de această dată să le fie alături un număr cât mai mare de focșăneni dornici să își petreacă seara într-o atmosferă destinsă și prietenoasă.
Acțiunea organizată de Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” cu sprijinul gazdelor ospitaliere de la Centrul de Limbi Străine face parte din amplul proiect intitulat „Vârstele Muzicii” și este oferit în mod gratuit focșănenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?