Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Tâlhar lăsat în libertate


Un tânăr de 23 de ani, din comuna Milcovul, specializat în tâlhării, este încă în libertate. După ce a fost prins de polițiști și dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie, judecătorii au considerat că acesta nu reprezintă pericol social și l-au lăsat în libertate.
Sâmbătă seara, o tânără care participa la o nuntă a rămas fără poșeta plic, după ce aceasta i-a fost furată de Marian R.. Tânărul a luat din geantă un telefon mobil și alte lucruri care a considerat că-i sunt utile, iar apoi a aruncat-o. Nemulțumindu-se cu atât, jumătate de oră mai târziu a atacat din nou. La ora 21.30, polițiștii din Focșani au fost sunați de o tânără de 18 ani, din municipiu, care le-a spus că a fost atacată pe stradă, de o persoană necunoscută, care i-a smuls geanta de pe umăr. În urma sesizării, tânărul a fost reținut de polițișți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%. În cursul zilei de duminică, suspectul a fost la instanță cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis să-l lase pe acesta în libertate, pe motiv că nu reprezintă un pericol social.
Cele două tinere tâlhărite nu sunt singurele persoane care au avut probleme cu hoțul, numărul victimelor fiind mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?