Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

O emisiune cu camera ascunsă din Brazilia a încercat să îi plaseze fete lui Berlusconi


O emisiune cu format de camera ascunsă din Brazilia a încercat să îi plaseze în două ocazii câteva fete tinere premierului italian Silvio Berlusconi, aflat luni și marți într-o vizită în țara sud-americană, însă tentativele au fost dejucate, liderul de la Roma, celebru pentru apetitul său pentru femei frumoase, nefiind nici măcar tentat să muște momeala întinsă. Berlusconi a fost abordat prima oară luni seara după o întâlnire cu oamenii de afaceri italieni din Brazilia, fiind abordat la ieșirea din sala reuniunii de două tinere atrăgătoare, o brunetă și o blondă îmbrăcate provocator, cu costume în imprimeuri imitând pielea șerpilor pitoni. Acestea i-au sugerat premierului italian că au niște ‘cadouri’ pentru el, însă premierul italian și-a văzut de drum și s-a îndreptat spre mașina sa blindată, relatează miercuri pagina online a cotidianului Corriere della Sera.
O altă tentativă a avut loc în holul hotelului din San Paolo în care era cazat premierul italian, o altă tânără și frumoasă ‘admiratoare’ braziliană încercând să îi atragă atenția lui Berlusconi cu întrebări despre fotbal și criza din Italia, însă Il Cavaliere a evitat din nou capcana. Pasiunea pentru femei frumoase a ajuns din nou subiect în presa italiană cu ocazia turneului pe care acesta îl face în această perioadă peste Ocean, început săptămâna trecută la reuniunile G8 și G20 și continuat zilele acestea cu vizite în Brazilia și Panama. În delegația lui Berlusconi a fost remarcată de jurnaliști prezența inedită a unei secretare, tânără și blondă, Federica Gagliardi, care nu este angajată a cabinetului șefului guvernului de la Roma, speculându-se intens că ar fi ultima ‘cucerire’ a li-derului italian. Bănuielile au fost alimentate de explicațiile contradictorii oferite jurnaliștilor de Berlusconi, tânără și reprezentanții locului de muncă real al tinerei, administrația regiunii Lazio, de unde a fost împrumutată în staff-ul premierului, deși era angajată de numai o lună și nu avea deloc experiență internațională.
Jurnaliștii italieni au comentat că motivul ‘ascensiunii fulminante’ a tinerei de 28 de ani este admirația pe care i-o poartă premierul – care, de altfel, are programat în această săptămână, la finalul turneului diploma-tic și înainte de întoarcerea în Italia, un concediu de trei zile la vila sa de vacanță din insula Antigua. Berlusconi a criticat vehement ‘bârfele’ jurnaliștilor și a anunțat că renunță la concediu din cauza pro-blemelor stringente din Italia.
În urmă cu două săptămâni, Il Cavaliere, în vârstă de 73 de ani, proaspăt divorțat pentru a doua oară, dar tată a cinci copii și bunic a șapte nepoți, i se confesa prietenului său, premierul bulgar Boiko Borisov, că se gândește la căsătorie, dar nu imediat. Mai întâi vrea să se bucure puțin de ‘’libertatea’’ regăsită. ‘’Ştii Boris, fac coadă femeile care vor să se mărite cu mine și e de înțeles: am ‘mălai’, nu sunt prost și sunt încă tânăr’’, îi spunea Berlusconi omologului bulgar, stâlcindu-i numele.
El i-a mai mărturisit acestuia regretul său că, din cauza politicii, nu a reușit să se bucure în ultimii ani de vila splendidă pe care o are în Antigua, precum și de iahtul său din Bahamas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?