Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fonduri europene pentru IMM-urile vrâncene


Ieri, într-un cadru festiv au fost puse în funcțiune utilajele achiziționate printr-un proiect finanțat din fonduri europene. Investiția s-a ridicat la aproximativ 285 mii euro iar SC A.G. Grupinstal rămâne un jucător important pe piața lucrărilor de instalații electrice. Din aceste fonduri au fost achiziționate laborator de fibră optică, aparat sudură fibră optică, mașină de roluit, două bucăți analizator de rețea, abkant mechanic (aparat de îndoit table), ghilotină mecanică, mașină de găurit în coloană, mai compactor.
„Fără a aplica un program de investiții prin  POS-CCE  AXA1 ,«Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile», această nouă investiție ar fi fost greu de realizat mai ales în contextul economic actual”, ne-a declarat administratorul societății Virgil Guzu.
„Mulțumim cu acest prilej angajaților noștri, clienților noștri, furnizorilor de echipamente care au reușit producerea și instalarea acestora conform termenelor stabilite și nu în ultimul rând firmei de consultanță SC Smart Group Solutions SRL din Focșani care a făcut posibilă implementarea cu succes a proiectului”, a precizat administratorul Virgil Guzu.
SC A.G. Grupinstal SRL a accesat în cursul anului trecut un proiect în cadrul Programului Ope-    rațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice, Axa Prioritară 1 – „Un sistem inovativ și ecoeficient de producție”, Domeniul de Intervenție 1.1 – „Investiții productive și pregătirea pentru competiția pe piață a întreprinderilor, în special a IMM”.
În urma analizării dosarului, acest proiect a fost declarat câștigător, contractul semnându-se în luna februarie a anului 2009. În urma achizițiilor efectuate, societatea a beneficiat de un ajutor financiar nerambursabil de 732.783 lei. Prin implementarea proiectului se va asigura obținerea unor rezultate precise și corecte, recunoscute ca atare având un impact semnificativ asupra pieței de profil și o creștere semnificativă a calității serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?