Astăzi o vom cunoaşte pe Monica Elena

0
76709


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi o vom cunoaște pe Monica Elena, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Mă numesc Monica Elena, am 6 anișori și sunt cea mai frumoasă domnișoară. Visul meu este să devin „Star Disney Channel”. Dar până atunci, sunt vedeta familiei și stăpâna părinților mei. Aștept cu nerăbdare să mă votați! Vă pup! Pa!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here