Ediția: Sâmbătă 22 iunie 2024. Nr. 6654
Ediția: Sâmbătă 22 iunie 2024. Nr. 6654

Astăzi îl vom cunoaşte pe Ianis Ioan


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.mo-nitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi îl vom cunoaște pe Ianis Ioan, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Salut, mă numesc Ianis Ioan. Sunt un prichindel de 4 luni și jumătate și să știți că sunt tare cumințel. Mami spune că Doamne-Doamne i-a dat un îngeraș. Noaptea am un somn foarte liniștit, așa că în fiecare dimineață sunt foarte matinal și nu pierd nicio știre. Vă pupă Ianis!!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?