Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Fiul madamei Plăcintă a urinat pe o troiţă creştină


După ce pedelista Sorina Plăcintă a ajuns de pe locul doi în Parlament cu pomeni electorale la biserici, basma pe cap și lacrimi la televizor, fiul Andrei Răzvan urinează pe o troiță maramureșeană, simbol al credinței creștin ortodoxe. Respectul Sorinei Plăcintă față de Biserică a fost criticat încă din 2008, când, alături de Maria Pârcălăbescu, au dat năvală într-o biserică din comuna Gologanu pentru a împărți portocale. Culmea, pedelistele și-au adus și un cameraman care să le filmeze gestul ipocrit. Între timp, fiul pedelistei Sorina Plăcintă, Andrei Răzvan Plăcintă, adera la Biserica Ateistă unde devenea chiar preot. După doi ani, potrivit ziarului Cancan, Andrei Răzvan Plăcintă a postat o poză pe contul de Facebook în care apare urinând pe o troiță maramureșeană. Mândru de fapta sa, Plăcintă a adăugat un comentariu: „Asta fac eu cu Dumnezeu!”, afirmație apreciată și lăudată de prietenii de suflet ai lui Răzvan Plăcintă.
Ziarul Cancan mai arată că, potrivit unor surse judiciare, fapta comisă de Plăcintă Jr. nu este doar imorală, ci și ilegală. „Conform legii, profanarea prin orice mijloace a unui mormânt, a unui monument sau a unei urne funerare se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani. Iar aici este cazul unui monument”, au precizat pentru Cancan, sursele judiciare.
Primul scandal în care a fost implicat Andrei Răzvan Plăcintă a fost  în 2008 după ce s-a aflat că este slujitor al „Primei Biserici Ateiste” (First Church of Atheism). O asemenea organizație, spun preoții, este o erezie, ia în batjocură învățătura bisericească, fiind similară așa-zisei biserici sataniste. Andrei Răzvan Plăcintă a obținut, pe internet, titlul de „pastor” al „Primei Biserici Ateiste” și oficiază slujbe ateiste, luând astfel în râs religia creștină. „Prima Biserică Ateistă” este, de fapt, o organizație laică, dar folosește termeni religioși. Membrii acestei așa-zise biserici pot deveni „pastori”, „reverenzi”, care sunt „hirotonisiți” pe internet. Ei jură să elibereze lumea de credința religioasă și „oficiază” ceremonii ateiste la nunți și înmormântări. Membrii „bisericii” ateiste neagă existența lui Dumnezeu, dar folosesc toată terminologia creștină.
Anul trecut, Andrei Răzvan Plăcintă și-a postat pe internet fotografii în care apărea sărutându-se cu un alt bărbat. Plăcintă Jr. a locuit până anul trecut în Elveția, însă în prezent acesta învață în Canada unde și locuiește.

„Sunt mândră de fiul meu”

Pedelista Sorina Plăcintă a declarat încă de anul trecut după ce s-a aflat că fiul său este slujitor al „Primei Biserici Ateiste” (First Church of Atheism), că este mândră de fiul său.  „Sunt mândră de fiul meu. Este un băiat independent și mă bucur că l-am crescut așa și prefer să se scrie ce se scrie decât să îl știu în țară și să i se spună băiatul lui Plăcintă. Copilul meu, adică băiatul meu că deja are 19 ani, a crescut de la 13 ani prin țări străine și s-a descurcat de unul singur”, spunea Sorina Plăcintă.

Legitimație de preot ateist

Așa-zișii preoți ai „Primei Biserici Ateiste” primesc „un certificat legal de hirotonisire” și o legitimație, la prețul de 14,95 dolari, un pachet cu trei certificate de căsătorie la prețul de 9,95 dolari, un afiș pentru parcare care costă 8,95 dolari și sunt incluși în lista de pastori a site-ului, dacă plătesc 6,95 dolari.
Pe site se găsesc de vânzare tricouri, felicitări, abțibilduri, ceasuri, agende, căni, hanorace, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?