Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Clienţii, obligaţi să mănânce întreaga porţie comandată


Într-o suburbie a orașului Sydney /Australia/, proprietarul unui restaurant japonez Yukako Ichikawa a avertizat că va face o listă neagră cu vizitatorii care nu își vor consuma integral porțiile comandate, promițând un discount de 30% clienților care nu vor lăsa nimic în farfurie, relatează vineri Reuters.
În meniul localului se menționează că este obligatoriu să se consume tot din farfurie în afară de coaja de lămâie, ghimbirul murat și wasabi /un fel de muștar japonez, utilizat de regulă la sushi/. În meniu se specifică de asemenea că legumele de pe marginea farfuriei nu sunt elemente de decor, de aceea trebuie mâncate în mod obligatoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?