Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

FNSA a suspendat greva generală din administraţie


Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA) a decis suspendarea grevei generale la nivel național, începând de azi,de la ora 11.00, din cauza presiunilor făcute de oameni politici și prefecți la adresa salariaților din administrație și a amenințărilor cu disponibilizarea acestora.

Președintele FNSA, Valer Suciu, a declarat în această dimineață că Guvernul a fost „imun” la mișcarea de protest și nu a chemat sindicatul la discuții.

” Protestul a fost suspendat în urma presiunilor politicienilor și prefecților asupra salariaților și a amenințărilor cu disponibilizarea acestora. Ultimele două zile au constituit apogeul semnelor clare ale unui totalitarism de tip democrat-liberal care stă să se instaureze. Amenințări, intimidări, scenarii de tot felul au constrâns pe mulți dintre colegii noștri să se descurajeze și să cedeze presiunilor. Sărăciți și amenințați cu aruncarea în stradă, unii dintre aceștia au considerat că este mai înțelept pentru ei să-și reia activitatea”, a spus Suciu.

Acesta a precizat că Guvernul n-a dat „nici de această dată vreun semn de îngrijorare față de cetățeni”.

Liderul FNSA a precizat că un scop al protestului a fost atins, și anume sensibilizarea parlamentarilor să susțină moțiunea de cenzură la adresa Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?