Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Elevii au învăţat să întocmească portrete robot


Copiii de la Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna”, cei de la Åžcoala de Arte și Meserii Åžindrilari, comuna Reghiu, și cei de la Grădinița numărul 16 din Focșani au învățat, de la polițiști, ce trebuie să facă în cazul în care asistă sau sunt implicați în accidente de circulație și cum să prevină astfel de incidente nedorite.
Luni, polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanta Asociației „Sfântul Nicolae cel Milostiv Iași”, Lăcrămioara Boz, au desfășurat o serie de activități la Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna”. Polițiștii au desfășurat cu elevii activități de prevenire a accidentelor de circulație, a traficului de persoane și a violenței în școală.
În aceeași zi, oamenii legii au mers și la Åžcoala de Arte și Meserii Åžindrilari, din Reghiu, unde au desfășurat împreună cu elevii, exerciții de simulare a unui accident de circulație, evacuare în caz de cutremur și au rea-lizat portretul robot al unui traficant de persoane.
De asemenea, polițiștii au prezentat și importanța apelului unic de urgență la numărul 112. Nu au fost uitați nici preșcolarii de la Grădinița numărul 16 din Focșani, care au învățat ce trebuie să facă pentru a nu fi răpiți, loviți sau amenințați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?