Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Pere în ciocolată


Ingrediente:
2 pere
1-2 linguri de ciocolată pudră
un borcan mic de smântână
o lingură zahăr
Cantitățile se pot mari în funcție de numărul de porții.
 
Mod de preparare:
Perele se spală, se curăță de coajă și se fierb întregi în apă cu scorțișoară. Când sunt pătrunse, dar nu trebuie să se sfărâme,se scot pe farfurie și se lasă să se răcească bine. Apoi, se taie pe jumătate fiecare pară,se scot semințele și se așează întoarse pe o farfurie. Separat se bate ciocolata, zahărul și smântâna și se acoperă bucățile de pere cu această cremă. Se țin la rece cel puțin o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?