Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

„Combaterea sărăciei şi excluziunii sociale”


Casa de Cultură din Panciu a găzduit, ieri după-amiază, concursul județean intitulat „Combaterea sărăciei și excluziunii sociale”, parte din Proiectul european „Europa în școală”, coordonat la nivel național de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, prin Direcția Generală Management Învățământ Preuni-versitar. Acesta a avut patru secțiuni la care au participat cu lucrări elevi de la Palatul Copiilor din Focșani, precum și de la Cluburile Elevilor din Adjud, Mărășești, Odobești și Panciu.
 La secțiunea „Fotografie”, categoria de vârstă 4-10 ani, locul I a fost ocupat de Ana Ciubotaru, de la Clubul Elevilor Mărășești, urmată în clasament de colegii săi, Teodora Păduraru, Dana Murju și Daniel Dragomir, dar și de Cristina și Cipică de la Centrul Educațional de zi „Pinochio” din Panciu. De la Mărășești provin și câștigătorii ca-tegoriei de vârstă 11-13 ani, Cătălin Popa, Oana Linguraru și Emilian Mihalcea, precum și Oana, de la Centrul „Pinochio”.
La secțiunea „Pictură”, categoria 4-10 ani, podiumul a fost ocupat, în întregime, de reprezentanții Clubului Elevilor din Panciu, Indra Sandu, Mihaela Hrăniceru, Mihaela Crucianu, Lorena Costin, Åžtefan Gheoca și Andreea Manolache. Tot păncenii, prin Roxana Lupu, Andrei Apostu, Ruxandra Marin, Andrei Stanciu, Alexandra Corcoz, Andreea și Andrei Condrat și-au adjudecat toate premiile de la secțiunea „Desen”, în timp ce reprezentanții Palatului Copiilor din Focșani au obținut locurile II și III la secțiunea „Colaj”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?