Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Şi-a lovit nevasta cu piatra în cap


Un bărbat de 72 de ani, din Gura Caliței, și-a lovit nevasta, joi noapte, cu o  piatră în cap. Între Ion și Miorița D. a izbucnit un conflict care, pe fondul consumului de alcool, s-a transformat într-o nenorocire.
Polițiștii au fost anunțați de medicii de la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean cu privire la faptul că în cursul nopții a fost internată o femeie de 60 de ani. Victima prezenta traumatism cranio-cervical acut deschis și o fractură cu înfundare, frontal stînga. Echipa operativă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Vrancea s-a deplasat la fața locului.
Anchetatorii au stabilit că, în urmă cu o seară, cei doi soți au consumat băuturi alcoolice, după care s-au luat la ceartă. Nervos, bărbatul a luat o piatră și a aruncat-o spre nevasta sa. Din păcate, a nimerit-o în cap.
Femeia se află și în prezent internată în spital. Medicii au stabilit că va avea nevoie de aproape 20 de zile ca să se refacă. Ieri, ea a fost examinată de medici, dar procurorul de caz a considerat că nu este suficient și a cerut cadrelor medicale suplimentarea raportului. În funcție de gravitatea leziunilor, procurorul de caz va începe urmărirea penală pentru tentativă de omor sau pentru o simplă lovire. Cercetările continuă cu bătrînul Ion D. în stare de libertate.
Oamenii din localitate spun că cei doi soți mai consumă băuturi alcoolice și că agresiunea s-ar fi întîmplat pe stradă. „Sînt oameni de toată isprava. Îmi pare rău că s-a întîmplat acest lucru în familia lor. Eu țin la ei, le știu familia și copiii”, a declarat Dragoș Bîtculescu, primarul comunei Gura Caliței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?