Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

andrei.manea

Contact:

„Ziua Drapelului Naţional” sărbătorită în garnizoana Focşani

    Militarii garnizoanei Focșani, în colaborare cu autoritățile administrației publice locale, sărbătoresc "Ziua Drapelului Național" prin organizarea unei ceremonii militare și religioase dedicate drapelului României, în Piața Unirii din Focșani.

Corul de cameră “Jeunesses” al Liceului de Artă din Focșani, alături de violonistul Alexandru Tomescu și pianista Angela Drăghicescu

    Corul de cameră "Jeunesses" al Liceului de Artă "Gheorghe Tattarescu" Focșani a concertat marți, 22 mai, alături de marele violonist Alexandru Tomescu și pianista Angela Drăghicescu în finalul recitalului din cadrul proiectului dedicat Centenarului Marii Uniri "BALADA, UN SECOL DE MUZICÄ‚".

Evaluările Naționale vor dura 30 de minute pentru clasa a II-a, 60 de minute pentru clasele a IV-a și a VI-a

Ministerul Educației și Cercetării Științifice a făcut publică metodologia de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale pentru elevii de clasa a II-a, a IV-a, a VI-a și calendarul acestor testări. 

Doi candidați pentru posturile de consilier la investiții și jurist la ISJ

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea a scos la concurs în această perioadă trei posturi: consilier juridic, consilier la investiții, auditor intern.

GALERIE FOTO : Prichindeii de la Grădinița nr. 1 Odobești au dansat Hora Unirii

Cadrele didactice de la Grădinița Numărul 1 din Odobești au venit în întâmpinarea zilei de 24 ianuarie cu activități destinate să îi familiarizeze pe preșcolari cu specificul și importanța acestei zile.

AGITAȚIE la Liceul Pedagogic! O echipă de la Ministerul Educației face INSPECȚIE GENERALĂ

Agitație mare la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" din Focșani. De câteva zile, conducerea unității și profesorii își pun în ordine toate documentele, căci săptămâna viitoare este așteptat control de la Ministerul Educației și Cercetării Științifice (MECȘ).

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?