Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

INFOPOL


Evenimente rutiere 

         La data de 25 martie a.c., ora 11.15, polițiștii focșăneni l-au depistat pe D. Mirel, de 34 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 25 martie a.c., ora 20.20, polițiștii l-au depistat pe M. Maricel, de 37 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 25 martie a.c., ora 19.30, polițiștii din Ruginești au fost sesizați de M. Mihail Adrian, de 38 ani, din localitate, despre faptul că în aceeași zi, în jurul orelor 19.30, în urma unui conflict spontan, C. Andrei, de 72 ani, din comuna Ruginești, l-a lovit cu o foarfecă, provocându-i mai multe leziuni. Bărbatul agresat a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?