Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Volei – Două jocuri în două zile pentru fetele Focșaniului!

  • Sâmbătă, 4 februarie, ora 12:00, CSM Focșani 2007 – ACS Sport Plus Brăila, în Divizia A2

  • Duminică, 5 februarie, ora 14:00, CSS Academika Focșani – CS Laguna Constanța, în Campionatul Național al junioarelor

Voleibalistele Focșaniului se vor întâlni cu publicul propriu în două zile la rând la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 12:00, în Campionatul Diviziei A2, Seria Est, CSM 2007 va juca primul meci al returului, cu ACS Sport Plus Brăila iar duminică, de la ora 14:00, CSS Academika se va afla față în față cu CS Laguna Constanța în runda a patra a Grupei Elită B a Campionatului Național al junioarelor.

În partida de sâmbătă, focșănencele au de luat revanșa după înfrângerea clară din tur, când au fost întrecute cu 3-0. A fost un rezultat surprinzător în condițiile în care în campionatul precedent focșănencele se impuseseră și acasă și la Brăila. Pe parcursul turului, brăilencele au arătat că își doresc cel puțin intrarea în faza a doua a play-off-ului, chiar participarea la barajul pentru promovarea în A1. Au întrecut formațile mai bine cotate ale Galațiului și CSM București și încep returul de pe locul al doilea, la un punct de prima clasată, CSM Constanța. CSM 2007 a câștigat în tur partida cu CTF Mihai I București, și le-a pierdut pe cele cu Sport Plus Brăila, CSU Galați, CSM Constanța și CSM București, pe cea din urmă, după ce a condus cu 2-0 la seturi. Meciul de sâmbătă, este deschis oricărui rezultat! Gazdele au prima șansă la victorie pentru că vor beneficia de suportul numeroșilor spectatori care vin să vadă volei spectaculos, de bună calitate, în Sala Polivalentă.

Clasamentul la finalul turului: 1. CSM Constanța – 12 puncte; 2. ACS Sport Plus Brăila – 11 puncte, 3. CSU Galați – 8 puncte; 4. CSM Bucureşti – 7 puncte; 5. CSM Focşani 2007 – 4 puncte; 6. CTF “Mihai I” Bucureşti – 1 punct.

Duminică, 5 februarie, de la ora 14:00, junioarele de la CSS Academica vor primi replica constăncențelor de la CS Laguna. Oaspetele nu au decât două seturi adjudecate în trei meciuri și nu pot pune probleme jucătoarelor pregătite de Mihaela Tașkiran și Petrică Damian. Focșănencele nu au jucat în etapa precedentă, meciul din deplasare cu CS Medgidia fiind amânat din cauza vremii, însă au două victorii din două posibile, cărora le vor adăuga încă una, duminică. Cu încă un meci câștigat, cel cu Laguna Constanța, vor fi ca și calificate, încă de la finalul turului, în turneele semifinale ale Campionatului Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?