Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

CUP intervine pentru remedierea unei avarii care a dus la SURPAREA unei străzi în Mărășești

În această dimineață, reprezentanții CUP SA – Sucursala Mărășești s-au deplasat pe strada Democrației din localitate, pentru a analiza cauzele care au condus la surparea unei părți a carosabilului.
Au constatat că această situație neplăcută a survenit în urma unor lucrări de compactare executate anterior la trama stradală, fie de către municipalitate, la momentul modernizării suprafeței asfaltice, fie de către executantul rețelelor de gaze. La data respectivă, unul dintre branșamentele de apă existente între cele două trasee – cel de apă și cel de gaze, a fost smuls parțial iar acest fapt a condus la producerea unor infiltrații minore în stratul de nisip și pietriș. Ulterior, acest strat de sub carosabil s-a măcinat și a condus la situația prezentă.
Echipa de intervențe a CUP SA Sucursala Mărășești a remediat avaria, în continuare fiind necesară refacerea covorului asfaltic.   
.
.
Precizări ale Primăriei Orașului Mărășești:
.
Având în vedere informațiile apărute recent în spațiul public, Primaria Orașului Mărășești face urmatoarele precizări:
În data de 3 august a.c. pe strada Democrației (Zona Crucea Roșie I) s-a produs o avarie la rețeaua publică de alimentare cu apă, care a condus la deteriorarea părții carosabile, pe o lungime de cca 60 ml.
Facem mențiunea că strada Democrației a fost reabilitata în cadrul proiectului „Acțiuni strategice pentru reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată din orașul Mărășești, județul Vrancea” de SC CONSTRUCȚIA SA Tecuci în baza contractului de lucrări nr.14173/2019, lucrarea fiind recepționata conform procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor nr. 11748/06.07.2021.
Având în vedere că lucrarea se află în perioada de garanție, constructorul a fost notificat pentru luarea măsurilor necesare remedierii în cel mai scurt timp.
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?