Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

CONCURS! „Monitorul îți plătește utilitățile!”

Monitorul de Vrancea organizează un concurs care debutează în ediția noastră tipărită de mâine. Te ajutăm, astfel, să scapi de povara facturilor la utilități: curent electric, gaze naturale, apă curentă și canalizare. Achităm câștigătorului concursului contravaloarea facturilor la utilitățile menționate, dar nu mai mult de o mie de lei. Concursul acoperă doar suma de maxim o mie de lei, chiar dacă totalul de plată depășește această valoare.

Ce trebuie să faci? Să completezi și să decupezi talonul din ziar, apoi să-l depui în urna de la sediul nostru situat în Focșani, strada Tinereții nr 1 sau îl trimiți prin poștă, la adresa menționată. Prin tragere la sorți, care va avea loc luni, 31 ianuarie 2022, câștigătorul va beneficia de plata facturilor la utilitățile menționate, în limita a o mie de lei. Numele câștigătorului va fi publicat în ediția de marți, 1 februarie 2022.

Va fi achitată contravaloarea facturilor curente, primite de câștigător în luna ianuarie. Concursul se adresează doar persoanelor fizice din județul Vrancea. Nu pot participa angajații SC MEDIA UNO SRL și nici rudele acestora. Prin semnarea talonului, vă veți da acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

NU UITAȚI! Mai multe taloane, mai multe șanse!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?