Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676
Ediția: Marți 23 iulie 2024. Nr. 6676

ULTIMA ORĂ! FOTO! Focul a cuprins mai multe construcții, în comuna Țifești

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea:

Pompierii militari din cadrul Stației Panciu intervin cu 2 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifestă la construcții pe o suprafață de cca. 180 mp, în localitatea Oleșești,  comuna Țifești.

Intervenția se desfășoară în cooperare cu SVSU Țifești.

UPDATE!

Din cauza suprafeței mari afectate, s-a luat măsura suplimentării forțelor de intervenție cu încă un echipaj cu o autospecială de stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. 

S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, care se manifesta cu violență,  generalizat, la mai multe anexe gospodărești din două proprietăți învecinate.

Pe timpul desfășurării misiunii, un bărbat, în  vârstă de 91 ani, a suferit un atac de panică. Acesta a primit asistență medicală la fața locului, din partea echipajului SMURD,  dar a refuzat transportul la spital.
În urma incendiului, la una dintre gospodării au ars o bucătărie de vară și două anexe pe o suprafață de cca 100mp, iar la cealaltă proprietate anexe gospodărești pe o suprafață cumulata de cca. 150 mp, precum și bunurile depozitate în interior.
Cauza și împrejurările care dus la producera evenimentului sunt în curs de stabilire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?