Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

ISU Vrancea are nevoie de un psiholog

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea a fost demarată procedura de ocupare prin încadrare directă pentru postul de ofițer specialist (psiholog). Detalii referitoare la anunț au fost publicate pe hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2548, sfatul organizatorilor fiind de a citi „cu atenție anunțul” și de a respecta „cerințele privind constituirea dosarelor de recrutare”.

Cererea de înscriere, CV-ul, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, tabelul nominal cu rudele candidatului, autobiografia, consimțământul pentru solicitarea cazierului și consimțământul informat se semnează olograf de către candidat, anterior scanării (în format PDF)”, mai precizează ISU Vrancea.

Pe lângă condițiile generale și criterii specifice pentru încadrarea directă, în anunț se mai punctează pe final și asupra unui alt aspect: „Candidații care au promovat concursul și urmează să ocupe funcție de cadru militar nu trebuie să aibă calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizaţii cu caracter politic, potrivit statutului aplicabil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?