Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Curțile serviciilor sociale din Panciu, Odobești, Dumbrăveni și Câmpineanca, transformate în oaze verzi

Facebook Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea – O inițiativă minunată cu un impact durabil!

Timp de trei zile, am avut privilegiul de a transforma curțile serviciilor sociale din Panciu, Odobești, Dumbrăveni și Câmpineanca, în oaze verzi, pline de viață și speranță. Cu sprijinul colegilor, al beneficiarilor voluntari și al unor oameni darnici, am plantat cu entuziasm pomi fructiferi care vor oferi, în anii ce vor urma, fructe sănătoase și umbră răcoroasă celor care au nevoie de ea cel mai mult.

 Fiecare pom plantat este un simbol al grijii și compasiunii, o dovadă a spiritului de echipă și a dorinței de a face bine. Suntem extrem de recunoscători tuturor celor care au contribuit la această acțiune minunată, care va avea un impact durabil asupra vieții beneficiarilor noștri.

 Să nu uităm că fiecare pom sădit este o promisiune de viață și de speranță. Să ne bucurăm împreună de această reușită și să ne străduim să cultivăm și mai mult iubirea și compasiunea în inimile noastre. Împreună, am demonstrat că prin unitate și generozitate, putem face diferența!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?