Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Reprezentanții Avocatului Poporului acordă audiențe miercuri la Prefectura Vrancea

COMUNICAT DE PRESĂ:

          Reprezentanții Biroului Teritorial Galaţi al instituției Avocatul Poporului acordă audiențe cetățenilor din județul Vrancea, în municipiul Focșani, miercuri, 17 aprilie 2024, la sediul Instituției Prefectului – Județul Vrancea, începând cu ora 1000. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documente justificative, în copie.

          Instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă care are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printro petiție, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituție prin acte și fapte administrative ale autorităților publice. Petiția se poate trimite prin poștă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audiențelor.

          IMPORTANT! Informații suplimentare privind acordarea audiențelor și condițiile înscrierii pot fi obținute la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până marți, 16 aprilie 2024. Petițiile adresate Avocatului Poporului se soluționează gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?