Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

FOTO: Fotbal, play-off, Seria a 2-a, Liga a III-a – Meci spectaculos, rezultat echitabil

  • CSM Focșani 2007 – Unirea Braniștea 2-2 (1-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Niczuly – Săpunaru, Ciopa, Perju – Tamași, Jun Toba, Mazilu (69 Mihart) Enache – Ciobanu, Dănăilă – Tchassem. Rezerve neutilizate: Preda – Marku, Negoiță, Dumitru, Dănilă, Stancu, Zaharia, Oprea.

Antrenor, Adrian Senin

Unirea Braniștea: Paharnicu – Popa, Iustin Enache, Voicu, Hilohi, Murgoci, Denis Cireș, Mihai, Răducan, Marc Cireș, Țicămucă. Rezerve – Butonoiu,Andrei, Neagu, Docuz, Grădinaru, Lefter, Șoptică, Olteanu.

Antrenor, Ionuț Neculcea.

          CSM Focșani a jucat sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul, cu Unirea Braniștea, în etapa a 3-a a play-off-ului Seriei a 2-a, Liga a III-a. Pe o vreme ideală pentru fobal, cele două formații, în lipsa unei mize importante, au oferit un spectacol sportiv agreabil. Fiecare echipă a fost mai bună în câte o repriză. În prima, CSM 2007 și-a masat adversara în jumătatea de teren proprie în majoritatea timpului și și-a creat câteva mari situații de gol. În minutul 5, Tamași a șutat pe jos din stânga la colțul lung, Paharnicu a plonjat și a respins în lateral unde nu se afla decât un coechipier. În minutul 17, Dănăilă a centrat din dreapta, mingea a căzut pe transversală de unde s-a dus în aut de poartă. Ciobanu a șutat puternic și mingea a lovit transversala în minutul 29 iar în minutul 37 a venit golul anunțat de presiunea continuă a gazdelor: Enache a tras pe jos, de la 17 metri la colțul scurt, Paharnicu, bine plasat, a rămas inițial în contemplare iar când a plonjat mingea trecuse de mâinile sale. S-a făcut 1-0, care a fost și scorul pauzei.       De la cabine au venit, parcă alte echipe. Unirea a urcat liniile și a pus stăpânire pe joc, focșănenii părând a nu fi capabili să riposteze. Ca urmare, în minutul 51, după o splendidă combinație a gălățenilor, Răducan a marcat din careu, pentru 1-1, cu un șut din întoarcere. Dominarea ospeților a adus și al doilea gol al lor: în minutul 71, Neagu a centrat cu capul din dreapta și, din careu, Răducan și-a făcut dubla și și-a adus echipa în avantaj. Cinci minute mai târziu, jucătorii Unirii au trecut pe lângă încă un gol care ar fi fost al victoriei: Răducan i-a pasat în afara careului lui Andrei care a făcut cărare în defensiva gazdelor, a ajuns în față doar cu Niczuly, dar în momentul decisiv a trimis plasat, afară, pe lângă stâlpul din dreapta portarului focșănean. Egalarea s-a produs în minutul 86 când un apărător al Unirii a degajat într-un coechipier, mingea a ricoșat la Mihart, aflat în spatele apărătorilor oaspeți, dar nu în ofsaid, a urmat centrarea și Ciobanu, de la 6 metri, din fața porții îndeplinit  formalitatea de a trimite mingea în plasă: 2-2. Scor echitabil după un meci frumos!

          În etapa viitoare, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17:00, 20 CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare pe CS Sporting Liești.     

Rezultatele și marcatorii etapei
CSM Focşani – Unirea Braniştea 2-2 (1-0). Au marcat Enache și Ciobanu, respective Răducan – 2; Sporting Lieşti – Metalul Buzău 1-3 (0-2). Au marcat
Crihană, respective Tudorică, Tudor și Ştefan Moraru.Clasament: 1. Metalul Buzău – 58 puncte puncte; 2. CSM Focșani 2007 – 46puncte; 3. Sporting Liești – 36 puncte; 4. Unirea Braniștea – 31 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?