Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

ULTIMA ORĂ! VIDEO: Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Vrancea, condus de judecătoarea Grădinescu; locțiitor va fi judecătorul Păun

Astăzi, în cadrul unei ședințe care a avut loc la Tribunalul Vrancea, au fost desemnați președinții și locțiitorii birourilor electorale de circumscripție din județ, în vederea alegerilor care se vor desfășura în iunie.

În urma procedurii, au fost astfel desemnați președintele Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Vrancea și locțiitorul acestuia, respectiv judecătoarea Mariana Grădinescu și judecătorul Ionel Iulian Păun, precum și președinții și locțiitorii din cele 73 de birouri electorale de circumscripție din județ. Președinte al Biroului Electoral de Circumscripție Focșani a fost desemnată judecătoarea Măndica Badiu, iar locțiitor judecătoarea Iolanda Lăcrămioara Bejenaru. La Adjud, președinte – judecătoarea Daniela Matache, locțiitor – Adrian Ionel Cîrjică.

Ședința a fost condusă de președintele Tribunalului Vrancea, judecătorul Dinu Jelea (foto/video), desemnarea președinților și locțiitorilor acestora fiind făcută computerizat. Potrivit președintelui Jelea, persoanele trase la sorți de programul informatic fac parte din rândul magistraților vrânceni și al juriștilor înscriși în corpul experților electorali. „Listele cuprind un număr de persoane mai mare de 10% decât cel necesar; în lista magistraților avem un total de 28 de persoane, din care 6 sunt judecători în exercițiu ai Tribunalului Vrancea, iar în lista juriștilor – avem un număr de 158 de persoane, cu o vechime în specialitate de cel puțin 5 ani”, a explicat la început președintele tribunalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?