Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

București. Scandal provocat de o femeie care îşi parcase maşina neregulamentar; a lovit doi poliţişti veniţi să o amendeze

          O femeie din Bucureşti a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru ultraj, după ce a provocat un scandal şi a lovit doi poliţişti, fiind nemulţumită că va fi amendată pentru că parcase neregulamentar. „La data de 09.04.2024, în jurul orei 10,25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători din cadrul DGPMB – Poliţia Sector 1, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat în conflict cu lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată. (…) Din probatoriul administrat a rezultat că inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului”, transmite Parchetul într-un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

          Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi dusă la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestarea preventivă pentru 30 de zile. Incidentul a fost filmat de către poliţişti. Conform imaginilor, femeia se ceartă cu unul dintre agenţi şi, la un moment dat, în apărarea ei vine un bărbat care îl împinge pe poliţist. Acesta din urmă reacţionează şi îl pune la pământ pe individ, în timp ce femeia se aruncă peste poliţist şi începe să-l tragă de uniformă şi să-l lovească în zona capului. Un alt doilea agent reuşeşte să o ridice de pe colegul său şi îi cere să se calmeze, însă femeie îi aplică şi acestuia două palme peste faţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?