Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Scandal la Păunești. Directorul Căminului Cultural acuză că a fost bătut de un angajat al primăriei de față cu primarul

          Scandal la Primăria Păunești. Directorul Căminului Cultural Păunești, Marian Chiriac (FOTO), acuză că ar fi fost bătut ieri dimineață de Mihăiță Neagu, pompier în cadrul SVSU Păunești. Incidentul ar fi avut loc în sediul Primăriei Păunești, la incident fiind martor chiar și primarul Gheorghe Popa. Marian Chiriac spune că nu știe care este motivul pentru care a fost înjurat și lovit. „Astăzi (ieri-n.r.) în jurul orei 8.00 dimineața mă aflam în sediul Primăriei Păunești alături de domnul primar primar și polițistul local. La un moment dat vine numitul Neagu Mihăiță, având funcție de șofer pe autospeciala de pompieri, și începe să mă înjure și să mă lovească. În fata primăriei se afla un echipaj de poliție care a intervenit. Rog șeful instituției să ia măsurile necesare și în comisia de disciplină, chiar cerându-i acestuia un control psihiatric. Aceste ieșiri necontrolate pot pune viața colegilor și a cetățenilor în pericol. În cauză s-a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe și pentru comportament agresiv la locul de muncă,  acesta fiind în timpul programului“, a afirmat Marian Chiriac.

          Contactat de reporterii noștri, Mihăiță Neagu susține că nu a fost vorba despre o bătaie ci doar că l-ar fi împins pe Marian Chiriac pentru că ar fi făcut niște glume mai deplasate. „Dimineață am mers să semnez condica de prezență la primărie unde m-am întâlnit cu Marian Chiriac. Am glumit cum făceam de obicei, iar la un moment dat acesta a început să facă glume mai deplasate, lucru care nu mi-a plăcut și l-am împins. Nu a fost vorba de o bătaie în toată regula“, susține Mihăiță Neagu.

          „La nivelul Secției de Poliție Rurală Adjud a fost deschis astăzi (ieri – n.r.) un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru purtare abuzivă“, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?