Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

7 aprilie – Ziua Mondială a Sănătății. Mesajul dr. Rodica Ioana Ifrim, manager interimar al Spitalului Județean de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani

COMUNICAT DE PRESĂ

Dragi colegi,

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în numele întregului personal managerial, aș dori să vă exprim sincere mulțumiri pentru angajamentul și devotamentul vostru față de munca depusă în spitalul nostru. Eforturile și sacrificiile voastre sunt cu adevărat remarcabile.

Sunteți adevărați eroi, care, zi de zi, faceți tot posibilul pentru a oferi îngrijire și confort pacienților noștri. Fie că sunteți medici, asistente, personal de curățenie sau administrativ, fiecare dintre voi contribuie la buna funcționare a instituției noastre și la bunăstarea celor care ne trec pragul.

Recunoașterea voastră merită întreaga noastră apreciere și susținere. Vă încurajez să continuați să rămaneti puternici și dedicați în îndeplinirea misiunii noastre comune de a oferi îngrijire de calitate și de a face o diferență în viețile celor în nevoie.

Relația între pacienți și personalul medical este una fundamentală în sistemul de sănătate și joacă un rol crucial în procesul de îngrijire și recuperare a pacienților. Această relație se construiește pe comunicare deschisă, încredere și respect reciproc . Pacientul se bazează pe profesionalismul și experiența personalului medical, pentru a primi îngrijirea de care are nevoie, în timp ce personalul medical este ghidat de etică și datoria față de fiecare pacient, ce trebuie tratat cu respect, empatie și competență.

Personalul medical trebuie să fie empatic și să ofere suport emoțional, deoarece pacienții pot trece prin momente de durere, anxietate sau frică. De aceea, comunicarea este un aspect cheie a relației personal medical – pacient. Pacienții trebuie să poată înțelege informațiile legate de starea lor de sănătate, opțiunile de tratament și să poată exprima liber orice preocupare sau nelămurire.

Doresc tuturor colegilor realizări profesionale pe măsura eforturilor depuse, putere de muncă și prosperitate. Vă mulțumesc pentru eforturile depuse spre binele pacientului și vă doresc să rămâneți mereu entuziasmați de nobila dumneavoastră meserie!

La mulți ani, dragi colegi!

MANAGER,
DR. Ifrim Rodica Ioana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?