Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Cros organizat în incinta Bazei Aeriene Boboc din județul Buzău

Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu” va organiza în premieră în incinta unităţii militare o competiţie de cros, cu ocazia evenimentului BOBAS2024, participanţii având posibilitatea de a alerga în diverse zone în care se pot observa hangare cu avioane, piste de aterizare sau un poligon de tragere.

Crosul va fi organizat înainte de debutul show-ul aviatic BOBAS2024 din data de 15 iunie, care se va organiza la Baza Aeriană Boboc. „(…) Provocarea vine de la colegii noştri din cadrul Compartimentului Educaţie Fizică Militară, plt. maj. Cornel Barbu, frt. Claudiu Surlea şi Marcel Găman. Cu o bogată experienţă în domeniul atletismului şi un palmares impresionant de medalii, cei trei camarazi invită toţi pasionaţii de alergare şi un stil de viaţă activ la prima ediţie a BobocAirBaseRUN”, informează Baza Aeriană Boboc. Traseul pe care se va desfăşura crosul se întinde pe o distanţă de 13 km.

          „(…) Evenimentul constă într-o probă cros de 13 kilometri. Vârsta minimă pentru înscriere este de 18 ani. Traseul de desfăşurare a evenimentului va fi marcat şi va avea voluntari din partea organizatorilor, care vor indica traseul de alergare. Startul se va da de lângă turnul de control al pistei, aici va fi amenajată zona de distribuire a kiturilor de concurs, punct de hidratare şi toalete. Traseul de concurs este unul inedit, participanţii având ocazia să facă o scurtă incursiune în incinta unei baze aeriene, unde pot alerga prin diversele locuri care o compun (hangare avioane, elicoptere, poligon de tragere, pista naturală de aterizare, pista betonată plus alte surprize)”, transmit organizatorii.

Evenimentul se adresează oricărui pasionat de alergare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?