Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

Buget de 2 MILIOANE LEI alocat de Consiliul Județean Vrancea pentru finanțări nerambursabile destinate ONG-urilor. Start înscrierilor!

          Consiliul Județean Vrancea sprijină și finanțează din bugetul județului și în acest an proiectele dedicate tinerei generații, menite să le dezvolte capacitățile și aptitudinile. În acest an, bugetul total alocat este de 2.000.000 lei, pentru proiecte din domeniile: educație și tineret, cultură, activități sportive, sănătate și protecția mediului.

          Finanțarea nerambursabilă este limitată pentru fiecare proiect la valoarea maximă de 200.000 lei, urmând să fie finanțate proiectele care au obținut între 100-50 de puncte, în ordinea descrescătoare a punctajului, indiferent de domeniul de activitate pentru care au fost depuse, fără a se depăși valoarea totală a bugetului alocat pentru Programul anual pe anul 2024, în cuantum de 2.000.000 lei.

          „Persoanele fizice și ONG-urile interesate de o finanțare nerambursabilă pot depune proiectele până la data limită de 26 aprilie 2024, ora 12:00. Documentaţia de solicitare a finanţării se va depune în două exemplare (original şi copie) la Registratura Consiliului Judeţean Vrancea, din Str. Dimitrie Cantemir nr.1, Focşani sau se poate transmite prin poştă, cu confirmare de primire, pe adresa Municipiul Focşani, B-dul. Dimitrie Cantemir, nr. 1, cod poştal 620098, județul Vrancea, cu menţiunea „În atenţia Secretariatului comisiei de evaluare şi selecţionare a finanţărilor nerambursabile conform Legii nr. 350/2005” și domeniul în care se încadrează proiectul: a) educație și tineret; b) cultură; c) activități sportive; d) sănătate și mediu“, se arată într-un comunicat remis presei de Consiliul Județean Vrancea.

          Pentru a fi eligibile, durata de implementare a proiectelor înscrise în competiție nu trebuie să depășească data de 30 noiembrie 2024. Selecția și evaluarea proiectelor, în vederea obținerii finanțării nerambursabile, se va face de către comisiile de evaluare și contestații, în perioada 7 – 24 mai 2024.

          Finanțările se acordă în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. Regulamentul privind regimul finanţărilor este disponibil pe site-ul www.cjvrancea.ro, secțiunea Informații publice – Finanțări Legea 350/2005.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?