Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Joc senin și debut de play-off spectaculos pentru focșăneni

  • CSM Focșani 2007 – Sporting Liești 5-0 (1-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Niczuly – Săpunaru (75 Dumitru), Marku, Tamași – Enache, Mazilu (67 Mihart), Toba, Ciopa – Ciobanu (75 Oprea), Tchassem (67 Dănăilă), Gorovei (67 Zaharia). Rezerve neutilizate: Preda – Perju, Ungurianu, Stancu.

Antrenor: Adrian Senin

Sporting Liești: Cilighidreanu – Țopa, Maftei, David Dima – Podașcă, Munchiu, Crihană, Iacob – Iordache, Stan – Costea. Rezerve: Brăneț, Sanduc, Cristian Dima, Nacu, Hodorogea, Chiriac, Gherase, Bădilaș, Grigoraș.

Antrenor, Cătălin Savu.

          CSM Focșani 2007 a început play-off-ul Seriei a 2-a Campionatului Ligii a III-a cu meciul de acasă cu Sporting Liești de sâmbătă, 30 martie, de pe Milcovul. Gazdele a câștigat cu lejeritate în fața unei echipe care a rezistat onorabil în prima repriză când a primit doar un gol, deși a fost supusă presiunii unor valuri de atacuri ale adversarilor. A marcat în minutul 32 Enache care a venit din spate la întâlnirea cu mingea centrată de pe stânga de Toba. Lieștenii s-au aflat de două ori în situații din care ar fi putut marca, însă apărarea focșănenilor s-a descurcat fără a suferi vreo pagubă.

          Repriza a doua a început abrupt, cu golul lui Tchassem din minutul 46 când vârful gazdelor, nemarcat la marginea careului, a trimis în plasă mingea centrată de Gorovei. În minutul 61, Enache a șutat impecabil din lovitură liberă de la 25 de metri, a făcut 3-0 și meciul era încheiat! Oaspeții au căzut fizic, banda lor dreaptă a fost depășită la fiecare minge de cursele lui Gorovei sau Enache și în mod firesc au venit și golurile 4 și 5. În minutul 89, Toba a șutat de la 16 metri pentru 4-0 iar două minute mai târziu Dănăilă, servit în careu de Enache, și-a făcut datoria de vârf și a dus scorul la un 5-0 totuși prea sever față de aspectul meciului. Echipa focșăneană a evoluat cu dezinvoltură. Și-a propus un joc senin, limpede și i-a ieșit.

          Rămâne să confirme noua calitate a jocului în partida din etapa a doua a play-off-ului din deplasare, cu Metalul Buzău, de sâmbătă, 6 aprilie.             

Rezultatele și marcatorii etapei

Metalul Buzău – Unirea Braniştea 4-2. Au marcat Tudorică, Moldovan – 2, Tudor, respectiv Andrei, Răducan; CSM Focşani – Sporting Lieşti 5-0. Au marcat Enache – 2, Tchassem,Toba, Dănăilă.

Clasament: 1. Metalul Buzău – 52 puncte; 2. CSM Focșani 2007 – 45 de puncte; 3. Sporting Liești – 35 de puncte; 4. Unirea Braniștea – 30 de puncte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?