Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Mai multe străzi din Tulnici vor fi reabilitate și modernizate

Primăria Tulnici continuă proiectul de reabilitare a străzilor și drumurilor de interes local. Astfel, autoritățile locale au scos la licitație obiectivul de investiții „Reabilitare drumuri de interes local, în comuna Tulnici, judetul Vrancea”.  În cadrul acestui proiect vor fi reabilitate și asfaltate străzile Tișița, Rozelor și Canele, în lungime totală de aproximativ 2,3 kilometri. Primăria Tulnici mai are în derulare un proiect ce vizează construirea unei  grădinițe în localitate.

În acest sens are în derulare proiectul de investiții „Construire și dotare Grădiniță în satul Tulnici”, proiect estimat la peste 1,1 milioane de lei. Grădinița va avea 3 săli de grupă, o sală polivalentă, un cabinet medical, grupuri sanitare și mai multe spații complementare. Totodată, se va asigura și amenajarea exterioară a terenului și va fi realizată o cale de acces auto care să asigure un grad sporit de accesibilitate, precum și un acces facil în zona de parcare propusă pe fațada posterioară.

Se vor amenaja 4 locuri de parcare, dintre care două dedicate persoanelor cu dizabilități. De asemenea, se va propune o zonă retrasă cu funcțiunea de loc de joacă, care să permită desfășurarea activităților în aer liber, precum și amenjarea de spații verzi. Clădirea propusă va avea o suprafață de 257 metri pătrați, regim de înălțime parter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?