Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Autoturism de lux, sustras din Homocea; autorul a fost prins și arestat

Biroul de presă al IPJ Vrancea: Identificat și arestat preventiv pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Adjud au reușit identificarea şi prinderea unui bărbat, după ce acesta ar fi sustras un autoturism de lux din curtea unui imobil nelocuit. La data de 20 martie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 15 – 20 martie, persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea unui imobil nelocuit din comuna Homocea, de unde au sustras un autoturism de lux.

Imediat după primirea sesizării, s-a constituit o echipă operativă, care a efectuat verificări în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Astfel, pe 26 martie, în urma investigațiilor derulate, polițiștii au indentificat un bărbat de 22 de ani, din comuna Homocea, bănuit de săvârșirea faptei. Tânărul de 22 de ani a fost identificat în aeroportul Bacău, după ce fusese dat în consemn. Polițiștii l-au condus la sediul unității de poliție, unde, în baza materialului probator, s-a dispus reținerea și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, pentru o perioadă de 24 de ore.

Prezentat instanței, tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud. Totodată, acesta este bănuit de săvârșirea unei tentative la infracțiunea de furt calificat, furt calificat(7 acte materiale), conducere fără permis de conducere (2 acte materiale) în cadrul unor dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?