Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Deputatul Laurențiu Marin: Programe guvernamentale pentru sprijinirea studenților și tinerelor familii!

Deputatul Laurențiu Marin a anunțat că se dă startul celor două programe guvernamentale – Student Invest și Family Start. „Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a anunțat oficial că se dă startul celor două programe guvernamentale – Student Invest și Family Start. Aceste programe, Student Invest și Family Start, sunt destinate să fie un sprijin financiar pentru studenți sau familii prin acordarea de împrumuturi de maxim 75.000 lei, respectiv maxim 150.000 lei, cu garanții, dobânzi și comisioane aferente creditelor, subvenționate de stat.

Și pentru anul 2024 plafoanele de garantare a celor două programe au fost stabilite la aceeași sumă, respectiv 250 de milioane pentru Student Invest și 250 de milioane pentru Family Start”, a afirmat deputatul vrâncean. Laurențiu Marin a mai arătat că pentru acest an s-a stabilit un fond maximal pentru un număr de 5.556 de beneficiari în cazul programului Student Invest, respectiv 4.375 de beneficiari în cazul programului Family Start.

Fiecare bancă va lansa programele de finanțare în cursul lunii martie, în conformitate cu regulile proprii de aplicare ale programului. Este un pas important pentru susținerea educației și a tinerilor cupluri în obținerea resurselor financiare necesare pentru construirea unui viitor mai bun”, a mai susținut deputatul Laurențiu Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?