Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Ce lungimi și croieli de rochii vor fi în tendințe în acest sezon

Rochia nu numai că adaugă eleganță imaginii, dar te scapă și de stresul de a te gândi cu ce să o combini. Pentru a arăta elegantă și, în același timp, să ai doar ținute actualizate în garderoba ta, ar trebui să știi ce lungimi și croieli de rochii vor fi în tendințe în acest sezon. În general, lungimile midi și mini sunt cele mai relevante în acest sezon. Rochiile roz sau verzi într-o singură nuanță sunt cele mai potrivite pentru a crea lookuri strălucitoare și atractive.

Designerii au reușit perfect să îmbine practicitatea și feminitatea fără precedent în noile rochii pentru acest sezon, oferind fashionistelor idei incomparabile pentru ținute de zi, pentru lucru la birou și pentru ocazii speciale. Rochiile la modă din acest sezon arată grozav în orice lungime, și poți vedea acest lucru pe site-ul https://answear.ro/h/rochii-roz. Tendințele din industria modei gravitează spre rochii cu decor, nasturi, volane și bretele, cu mâneci chimono și lungi. Modelele de rochii foarte minunate si incitante sunt cele cu imprimeuri florale, buline sau carouri abia vizibile.

Care va fi croiala și lungimea rochiei la modă?

Croiala și lungimea rochiei la modă în acest sezon va fi de la asimetrie și linie A până la rochii lungi până la podea, înfășurate, cu umerii sau spatele ușor deschise, cu fante înalte, modele fluide și ușoare, cu un decolteu ascuțit sau complet închise în partea de sus. Spre exemplu, poți găsi mai multe variante de rochii verzi pe answear.ro cu decupaje îndrăznețe, cu tăietură pe picior lungi sau scurte, drepte sau fluide, care sunt la modă în acest sezon.

Lungimea mini este foarte populară și de dorit pentru fashioniste. Rochiile cochete în diverse stiluri sunt potrivite pentru fiecare zi și pentru evenimente speciale. Mânecile lungi și un decolteu sunt potrivite și pentru rochiile mini la modă. Rochia lungă este o opțiune excelentă nu numai pentru ținuta de seară, ci și pentru zi și o poți purta la plimbare, cumpărături și întâlnirea cu prietenii. Fiecare doamnă se va simți grozav într-o rochie lungă la modă, mai ales dacă vorbim despre nuanțele trendy verde și roz în care vei arăta uimitor.

Rochii scurte, lungi sau midi pentru sezonul actual. Tu ce vei alege?

Tendința lungimii și croielii rochiilor în acest sezon este asimetria, reprezentată într-o măsură mai mare în lungimea midi, ceea ce îți permite să experimentezi cu imaginea. Dacă vorbim despre rochii maxi sau mini, atunci asimetria este cel mai adesea implementată. De asemenea, este necesar să se ia în considerare materialul din care este fabricat produsul. De exemplu, este mai bine să alegi rochii casual prinse în curele din țesături mai rezistente și mai nepretențioase pentru zi și din materiale fluide și mai scumpe pentru ieșirile de seară. Rochia prinsă cu o curea potrivită îți evidențiază talia și te face mai sexy. Indiferent ce rochii vei prefera, alege și cureaua potrivită de pe site-ul https://answear.ro/k/femei/accesorii/curele.

Rochiile ușoare și fără greutate sunt întotdeauna incredibil de feminine și te pot face să arăți sofisticat. Pentru sezonul cald, poți găsi modele minunate de rochii cămașă scurte, rochii fluide lungi asimetrice, care creează un efect suplimentar intrigant. Pentru sezonul rece, poți opta pentru o rochie scurtă cu mâneci lungi întoarse și revere adânci, închisă în nasturi dubli sau o rochie lungă cu mâneci lungi legată cu o curea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?