Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

I-AȚI VĂZUT? O mamă și patru copii sunt dați în urmărire națională

Comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea:

La data de 27 februarie a.c., un bărbat din comuna Jariștea a sesizat plecarea voluntară a concubinei sale CIOBANU VALERICA, în vârstă de 32 de ani, împreună cu cei 4 copii minori, respectiv: VASILE SIMONA, în vârstă de 14 ani, VASILE AMALIA MIHAELA, în vârstă de 8 ani, VASILE PETRU VALENTIN, în vârstă de 6 ani și VASILE CARLA MĂDĂLINA, în vârstă de 2 ani. Bărbatul a precizat că nu cunoaște articolele vestimentare cu care cei în cauză erau îmbrăcați la momentul plecării de la domiciliu.

Femeia prezintă următoarele semnalmente: 1.60 m înălțime, greutate circa 45 kg, păr blond, ochii verzi, semn particular – tatuaj pe încheietura mâinii stângi.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării celor în cauză, fiind dați în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?