Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO! De 1 Martie, primarii vrânceni au dăruit doamnelor și domnișoarelor, mărțișoare, buchete de flori și gânduri bune

Postare Facebook Cristi Valentin Misăilă, primarul Municipiului Focșani:

Cele mai frumoase mărțișoare și flori de primăvară pentru doamnele și domnișoarele din Focșani!
Cadoul special pe care l-am oferit de 1 Martie au fost mărțișoarele confecționate de copiii de la Asociația „Sf. Stelian, Ocrotitorul Copiilor” prin care susținem construirea celui mai complex Centru Terapeutic pentru Autism din România.
Tuturor doamnelor și domnișoarelor, de 1 Martie vă doresc o primăvară cu soare, zâmbete, împliniri și prosperitate!
Să aveți o primăvară frumoasă!

 

Postare Facebook Primăria orașului Odobești:

Cu ocazia venirii primăverii, primarul Daniel Nicolaș a făcut ceva special pentru toate femeile din frumosul nostru oraș Odobești! Astăzi, într-un gest plin de delicatețe și apreciere, a oferit flori tuturor femeilor din comunitatea noastră.

Cu fiecare floare înmânată, a transmis un mesaj de urare către fiecare femeie, dorindu-le o primăvară plină de bucurie, prosperitate și realizări! Gestul său generos nu face decât să confirme devotamentul său față de comunitate și respectul profund pe care îl are pentru fiecare locuitor al orașului nostru.

 

Postare Facebook Primăria comunei Bolotești:

Mărțișoare pentru doamnele și domnișoarele din comună

Primarul Fănică Popa și viceprimarul Romică Corozanu le-au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din comună, cu ocazia zilei de 1 Martie.

Reprezentanții autorităților locale au mers prin comună și le-au dat în dar simbolul primăverii doamnelor și domnișoarelor cu care s-au întâlnit. De asemenea, primarul Fănică Popa le-a făcut o surpriză frumoasă cadrelor didactice de la unitățile de învățământ din localitate.

”Prima zi a primăverii ne-a găsit alături de doamnele și domnișoarele din comuna Bolotești, cărora le-am oferit mărțișoare și gânduri bune. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, că aduceți în viața noastră frumusețe, bunătate și echilibru. La mulți ani și o primăvară frumoasă”, a spus primarul Fănică Popa.

 

Postare Facebook, Ștefan Moscu, primarul comunei Cârligele:

A venit primăvara!!!
Bucuraţi-vă de soare și de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ce urmează şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre! Luna Martie să vă aducă zâmbete, să vă încarce de energie pozitivă iar această perioadă să vă fie plină de fericire, iubire și succes în tot ceea ce vă propuneți!!!

 

Postare Facebook Ionuț Filimon, primarul comunei Soveja:

Fiecare zi este o provocare, indiferent de anotimp, indiferent de vreme în fiecare zi suntem supuși unor noi provocări, dar mai ales cu prilejul acestei zile speciale – 1 Martie.
Încă nu am ajuns peste tot, continuăm și mâine și poimâine până vom ajunge la toate doamnele și domnișoarele.

1 Martie a venit cu multă energie, energie pozitivă pe care vrem să o ducem în fiecare casă. Zâmbește, iubește, trăiește! Este simplu – suntem suma deciziilor pe care le luăm și vă îndemn pe toți să fim pozitivi, să ne iubim aproapele și să ne respectăm reciproc.
Vă doresc tuturor o seară liniștită și nu uitați să zâmbiți, zâmbiți și bucurați-vă de fiecare zi pentru că este un dar de la Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?