Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

VIDEO și FOTO: Seară de rock la Focșani și mărțișoare pentru susținerea Centrului Terapeutic pentru Autism „Sf. Stelian”

Trupele Cargo, Trooper și Anton vor susține un concert special la Focșani pentru sprijinirea copiilor cu autism. Evenimentul va avea loc joi, 4 aprilie 2024, de la ora 19, la Sala Polivalentă „Alin Moldoveanu” și va fi prezentat de cunoscutul om de radio focșănean, Cristian Hrubaru. Concertul promite să fie o experiență memorabilă pentru toți participanții, cu cele mai cunoscute hituri ale trupelor rock și momente surpriză. Toate fondurile strânse din vânzarea biletelor pentru acest concert vor fi donate pentru construirea Centrului Terapeutic pentru Autism „Sf. Stelian”, în comuna Reghiu.

„În această seară specială, veți avea ocazia să vă bucurați de prestații live de excepție ale trupelor de top din industria muzicală românească. Cu un setlist plin de hituri și momente surpriză care vă vor ține pe marginea scaunului, acest concert va fi o experiență memorabilă pentru toți participanții. Toate încasările generate de vânzarea biletelor vor fi direcționate către realizarea Centrului Terapeutic pentru Autism Sf. Stelian, contribuind astfel la îmbunătățirea vieții copiilor și familiilor afectate de autism în România. Fiecare bilet cumpărat este un pas înainte spre o comunitate mai inclusivă și mai empatică. Promitem și multe surprize în cadrul acestui eveniment”, se arată în prezentarea concertului, pe site-ul – https://www.iabilet.ro/ . Evenimentul este susținut de companiile Premium Porc Group, Crama Pandora, PACO Supermarket.

Primarul municipiului Focșni, Cristi Misăilă, se numără printre susținătorii proiectului privind Centrul de la Reghiu. Edilul a participat, la începutul lunii septembrie 2023, la evenimentul de prezentare a proiectului Asociației. „Susțin din tot sufletul demersul Asociației „Sf. Stelian, Ocrotitorul Copiilor” care dorește să construiască un Centru Terapeutic pentru Autism „Sf. Stelian”. Tocmai de aceea, vă invit să vă alăturați acestei cauze nobile și să susțineți, la rândul vostru, copiii cu autism din Focșani! Cumpără un bilet la ROCK FOR HOPE și ajuți și tu un copil cu autism! Pe data de 4 aprilie 2024, de la ora 19:00 ne vedem la Sala Polivalentă din Focșani alături de trupele Cargo, Trooper și Anton care vor susține un concert special, dedicat sprijinirii copiilor cu autism. Prin muzică și solidaritate  aducem lumină și speranță în viețile acestor copii și familiilor lor. Împreună, putem face diferența! Pentru achiziționarea de bilete la eveniment accesează linkul – https://t.ly/kJf9J ”, a transmis primarul Cristi Misăilă, pe pagina sa de Facebook.

Concertul din luna aprilie este doar unul dintre evenimentele organizate de  Asociația „Sf. Stelian, Ocrotitorul Copiilor” pentru a susține construirea celui mai complex Centru Terapeutic pentru Autism din România. Puteți contribui la construirea centrului și prin achiziția de mărțișoare confecționate cu drag și îndemânare de copii Asociației. „Fiecare mărțișor achiziționat înseamnă un pas către construirea celui mai complex Centru Terapeutic pentru Autism din țară. Ajutăm și ne implicăm într-o cauză nobilă! De asemenea, putem susține crearea acestui spațiu, donând 2 euro la sms 8845, cu textul „orizont”. Pentru achiziționare mărțișoare: whatsapp 0768633455 sau e-mail: office.astoc@gmail.com”, au anunțat reprezentanții Asociației.

Mărțișoarele pot fi cumpărate și la standurile de la Cinematograful Balada din Focșani, între orele 10.00 și 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?