Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Grădinița din Bolotești a fost inaugurată după modernizare

Autoritățile locale din Bolotești au inaugurat ieri Grădinița din Bolotești, care a fost reabilitată și modernizată. Practic, preșcolarii din Bolotești au pășit, luni dimineață, într-o grădiniță modernizată, în care au fost create cele mai bune condiții pentru ei. Clădirea veche din precedentul an școlar a devenit acum o clădire desprinsă parcă din povești, cu săli de clasă primitoare, cu pereții împodobiți cu desene din lumea basmelor, mobilier nou și multe alte dotări.

Revenirea copiilor în grădiniță a fost marcată printr-un eveniment în cadrul căruia a fost oficiată o slujbă religioasă și la care au participat reprezentanții administrației locale, cadre didactice și părinți. „Ne bucurăm că am reușit să terminăm încă o investiție importantă pentru învățământul din comună. Modernizarea grădiniței din Bolotești este un proiect realizat cu fonduri din bugetul local și rezultatul este unul deosebit. 

Învățământul este o prioritate pentru Primăria Bolotești și investițiile în acest domeniul vor continua. Următorul proiect care va fi realizat este cel de la Grădinița 2 Găgești, unde au început lucrările pentru transformarea acesteia într-o grădiniță cu program prelungit”, a spus Fănică Popa, primarul comunei Bolotești. Modernizarea grădiniței cu program normal din Bolotești a început în vara anului trecut și a însemnat o reabilitare completă a clădirii, la exterior și la interior.

Astfel, a fost schimbat acoperișul, a fost refăcută fațada, reabilitarea incluzând totodată și refacerea interiorului, centrală nouă, schimbarea instalațiilor electrice și sanitare și alte lucrări. Mobilierul și echipamentele pentru cadrele didactice și copii au fost achiziționate cu fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?