Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

FOTO: Jiu Jitsu – Cupa Danubius de la Brăila, 54 de medalii pentru Academia Marinus Focșani!

 

  • 19 medalii de aur, 21 de argint, 14 de bronz; Academia s-a clasat pe primul loc la copii și la Master și pe locul 3 la Master Gi și la Adult-Master-Juvenil.

 

Brăila a găzduit, în Sala Polivalentă, sâmbătă, 24 februarie, a 11-a ediție a Cupei Danubius la Jiu Jitsu, Gi și No Gi. Competiția, care a fost deschisă pentru categoriile de vârstă copii, tineret, adulți, master 1 (peste 30 de ani) și master 2 (peste 35 de ani) a avut la start și sportivi ai Academiei Marinus Focșani, pregătiți de sensei Marian Dobrică și senpaii Maria Denisa Ferariu și Elina Dumitrașcu. Luptătorii focșăneni au obținut 54 de medalii, dintre care 19 de aur, 21 de argint, 14 de bronz. Academia s-a clasat pe primul loc la copii și la Master și pe locul 3 la Master Gi și la Adult-Master-Juvenil.

Au fost medaliați cu aur pentru primul loc Ștefan Ușurelu, Radu Nicolae Crăciun, Elina Dumitrașcu – 2 medalii, Alin Paul Drăgan, Ionuț Boroș, Andrei Mihalache, Alexandru Monac Zian, David Ioan Cucoș – 2 medalii, David Mustafa Andrei

Sebastian Susanu – 2 medalii, Eveline Ștefania Bucur – 2 medalii, Luminița Constantinovici, Stefania Mara Șerban – 2 medalii, Erika Dudău.

Pentru clasarea pe locul al doilea au fost medaliați cu argint Ștefan Ușurelu – 2 medalii, Elina Dumitrașcu, Iliuță Șerban, Angelo Avramiuc, Darius Andrei Ilie, Raimond Vasile, Vlad Chiriac, Nicholas Babalîc, Mario Olaru, Ianis Săpunaru, Nicolas Boubătrîn – 2 medalii, Ianis Huzuneanu, David Mustafa Andrei, Tudor Răducioiu, Adelin Alecu, Sara Maria Gheorghiță, Luminița Constantinovici, Tina Pamela Mariana Kerr, Erika Dudău.

S-au clasat pe locul al treilea și au fost medaliați cu bronz Angelo Avramiuc, Radu Nicolae Crăciun, Stefano Boubătrîn, Iliuță Șerban, Andrei Crețu – 2 medalii, Nicholas Babalîc, Luca Nicolae Gheorghiță, Kevin Tănase, Ianis Săpunaru, Mădălin Ionuț Petrea, Ilinca Răducioiu, Miruna Țăranu.

Nu s-au clasat pe locuri medaliate Alex Pîslaru și Vlad Dîrdală.

Sensei Marian Dobrică: „Echipa de luptători a Academiei noastre și-a demonstrat calitățile remarcabile și tehnicile avansate, învingând adversari puternici și obținând victorii impresionante în diverse categorii de greutate și de vârstă. Fiecare a luptat la cel puțin câte două categorii ilustrând spiritul de echipă și pasiunea pentru acest sport. Printre medaliați sunt atât copii cu vârsta de doar 5 ani, cât și adulți de 44 de ani, semn că Academia Marinus Focsani investește în dezvoltarea continuă a fiecărui membru al echipei sale. Performanțele lor nu au fost doar o dovadă a abilităților individuale, ci și a coeziunii și susținerii reciproce din academie. Mulțumim tuturor părinților care au fost în permanență lângă sportivii noștri și s-au implicat în bunul mers al competiției! Totodată, mulțumim TopRoof și Platinum Gym, sponsorii academiei noastre!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?