Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: Fotbal copii – „Cupa Primăverii” organizată de Covaci juniori Focșani a fost câștigată de Petrolul 95 Ploiești

Cupa Primăverii, competiția organizată la sfârșitul săptămânii trecute de CS Covaci Junior Focșani la Baza sportivă One Arena, a avut la start opt formații de copii născuți în 2017: Covaci Junior Focșani, Petrolul 95 Ploiești, Real Galați, Metcon Adjud în Grupa A și CSM Focșani 2007, Progresul Iași, Kinder Brașov, ACS Odobești în Grupa B. Cupa Primăverii a fost câștigată de Petrolul 95 Ploiești care a întrecut în finală cu 5-0 pe Progresul Iași. În finala mică s-au întâlnit Kinder Brașov și Real Galați, scor 4-0, în meciul pentru locurile 5-6 Covaci Junior Focșani a dispus cu 3-1 de CSM Focșani 2007 iar pentru locurile 7-8 au jucat Metcon Adjud și ACS Odobești, scor 4-3.

După turneu, managerul CS Covaci Junior, Marian Covaci, mi-a spus că „de departe Petrolul 95 Ploiești, Progresul Iași și Kinder Brașov sunt echipe foarte bune. Apoi, Real Galați este o formație puternică. Covaci Junior joacă fotbal corect, dar mai avem de muncit foarte mult. CSM Focșani 2007 este o echipă foarte ambițioasă, Metcon este o formație frumoasă și ambițioasă. În sfârșit, ACS Odobești, fără câțiva copii de bază, a făcut față cu brio jocurilor din competiție.

Toate echipele au fost premiate cu medalii, cupe, diplome. Cel mai frumos lucru, mai de apreciat, a fost atmosfera de pe parcursul întregului turneu. Le mulțumesc sponsorilor Pensiunea Sara, Pensiunea Oscar, Popa Smiledent pentru ajutorul oferit ca să organizăm competiția care i-a bucurat atât de mult pe copii!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?