Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu mașina, la ieșire din Focșani spre Bolotești

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea: „Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de intervenție, intervin la un accident rutier produs pe DN2D, la ieșire din Focșani spre Bolotești, în care a fost implicat un autoturism (răsturnat). În urma intervenției a fost descarcerat un bărbat, politraumatizat, conștient, care a fost predat echipajului SAJ prezent la fața locului.”

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: „Politiștii rutieri intervin în acest moment la un eveniment rutier, sesizat prin 112 la ora 15.05, ce a avut loc la ieșire din Focșani către Bolotești, pe DN2D. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă.

Conducatorul auto, de aproximativ 67 ani, a fost rănit ușor.”

Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea: „Astăzi, la ora 15.03, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier, la ieșire din Focșani spre Bolotești, un autoturism ieșit de pe carosabil, răsturnat. La solicitare s-au alocat un echipaj medical SAJ tip C2 și modulul SMURD de descarcerare. La accident s-a identificat o victimă conștientă, în vârstă de 70 ani, sex masculin. Echipajul medical SAJ a preluat, monitorizat și transportat victima cu politraumatsm prin accident rutier, la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?