Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Site-ul Titularizare 2024 a fost lansat. Lista posturilor pe care profesorii se pot angaja în școli

Site-ul Titularizare 2024 a fost lansat, joi seara, 22 februarie, de către Ministerul Educației. Profesorii sau viitoarele cadre didactice pot consulta lista posturilor disponibile până la acest moment, pentru concursul național de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar. Lista urmează să fie actualizată în perioada următoare.

LISTA pentru Vrancea este disponibilă accesând linkul – http://titularizare.edu.ro/2024/generated/files/j/index.html#VN

Proba scrisă de la Titularizare 2024, concursul de angajare în învățământ, are loc pe 17 iulie 2024, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Înscrierea candidaților va începe din 8 mai și va dura până pe 17 mai 2024.

Site-ul publicat conține lista posturilor disponibile în școlile și grădinițele din toată țara. Lista este grupată în 3 categorii:

Posturi complete cu viabilitate de cel puțin 4 ani

Posturi complete cu viabilitate sub 4 ani

Posturi incomplete

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Prima etapă din Calendarul concursului este:

– depunerea și înregistrarea la secretariatele unităților de învățământ, a cererilor personalului didactic angajat cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, în vederea prelungirii duratei contractului individual de muncă pe perioadă determinată în anul şcolar 2024-2025, conform prevederilor art. 63 din Metodologie; Perioada: 3-11 aprilie 2024

 

Sursa: – https://www.edupedu.ro/

Articolul integral pe – https://t.ly/GSVHR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?