Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

L-ați văzut? Bărbat din Garoafa, dat dispărut

Comunicat de presă, IPJ Vrancea:

*L-AȚI VĂZUT?*

La data de 24 februarie 2024, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Golești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că cumnatul ei, *CORODEANU VASILE*, în vârstă de 62 ani, din comuna Garoafa, sat Ciușlea, a plecat la începutul lunii decembrie de la stâna la care lucra și nu a revenit nici la domiciliu, nici la locul de muncă.

Semnalmente: 66-70 kg, înălțimea de 1,70 m, ochi căprui, păr șaten cu calviție parte frontală a capului tatuaj „SILE” pe antebrațul stâng și o cicatrice în urma unei intervenții chirurgicale, pe abdomen.

La momentul plecării, acesta îmbrăcat cu geacă de culoare verde, cu guler de culoare maro, pantaloni lungi, încălțat cu cizme de cauciuc, de culoare închisă, iar pe cap avea un fes negru. Nu deține telefon mobil, nu avea cartea de identitate asupra lui și nici nu avea alte bunuri de valoare.

*Persoanele care dețin informații cu privire la cel în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.*

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?